Aluminium kozijnen in Berkel en Rodenrijs

De keuze voor een kozijn is niet eenvoudig. Ieder type kozijn heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken aluminium kozijnen zich door de lange levensduur. Bij Belisol Den Haag is ieder project maatwerk.

Nabij Berkel en Rodenrijs vindt u Belisol Den Haag

De mogelijkheden van een aluminium kozijn zijn eindeloos. Kies voor een slank en elegant profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële sfeer.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor aluminium kozijnen? Misschien dat de volgende 3 pluspunten van aluminium kozijnen van Belisol Den Haag u kunnen overhalen.

  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Den Haag

Belisol Den Haag ligt vlakbij Berkel en Rodenrijs.

De vestiging van Belisol in Den Haag heeft een brede collectie aluminium kozijnen. De specialisten voorzien iedere klant van advies op maat. Bij ons is ieder project maatwerk. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Stoelmatter 32, Wateringen. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 017/ 52 70 80.

Ervaringen van klanten

Belisol Den Haag heeft aluminium kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

Dianca uit Berkel en Rodenrijs: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Berkel en Rodenrijs. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Meer informatie over Belisol Den Haag vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde aluminium kozijnen: .

Neem een kijkje bij Belisol Den Haag.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de vakmensen van Belisol Den Haag. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!