Aluminium kozijnen in Berkel en Rodenrijs

De keuze voor een aluminium kozijn van Belisol Den Haag is een verstandige keus. Aluminium is een stevig materiaal en gaat tientallen jaren mee.

Vlakbij Berkel en Rodenrijs vindt u Belisol Den Haag

Kiest u voor een aluminium kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Aluminium komt namelijk in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een aluminium kozijn van Belisol Den Haag.

  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.

Belisol Den Haag

Belisol Den Haag ligt op korte afstand van Berkel en Rodenrijs.

De vestiging van Belisol in Den Haag heeft een brede collectie aluminium kozijnen. De specialisten voorzien iedere klant van advies op maat. Bij ons is ieder project maatwerk. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Stoelmatter 32, Wateringen. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 017/ 52 70 80.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de aluminium kozijnen van Belisol Den Haag? Belisol plaatst dagelijks kozijnen bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Steven uit Den Haag: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Den Haag. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Den Haag vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

We zien u graag bij Belisol Den Haag.

Bent u er al uit? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Den Haag. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!