Kunststof deuren Berkel en Rodenrijs

Tegenwoordig zijn kunststof deuren de maat. Ze zijn makkelijk te plaatsen én te onderhouden. Denkt u erover nieuwe deuren te plaatsen? Belisol Den Haag voorziet u graag van een gedegen advies.

Nabij Berkel en Rodenrijs vindt u Belisol Den Haag

Kunststof deuren komen in veel verschillende soorten en maten. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren. Zo is er altijd wel een kunststof deur die aan uw wensen voldoet.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Hier de drie voornaamste redenen om voor een kunststof deur van Belisol Den Haag te kiezen.

  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.

Belisol Den Haag

Belisol Den Haag ligt op korte rijafstand van Berkel en Rodenrijs.

Belisol Den Haag heeft een uitgebreide en moderne showroom, met een gamma van kozijnen en deuren. Hier leidt eigenaar George Wallach alles in goede banen. De showroom van Belisol Den Haag is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is Stoelmatter 32 in Wateringen. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 017/ 52 70 80.

Referenties

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof deuren van Belisol Den Haag. Wij garanderen een optimale plaatsing. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Berkel en Rodenrijs. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
Karin uit Berkel en Rodenrijs: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren op Belisol.nl.

Belisol Den Haag nodigt u graag uit voor een persoonlijk advies.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Den Haag. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Den Haag. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Hopelijk tot snel!