Kunststof deuren in Berkel en Rodenrijs

Kunststof deuren zijn robuust en ideaal voor ieder type ruimte. Belisol Den Haag heeft een uitgebreide showroom en kennis van deuren. Voor ons is ieder project maatwerk.

Vlakbij Berkel en Rodenrijs vindt u Belisol Den Haag

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof deuren zijn er in tientallen verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een deur die past.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te gaan. Belisol Den Haag vertelt u graag meer over de pluspunten van kunststof.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Den Haag

Belisol Den Haag ligt op korte rijafstand van Berkel en Rodenrijs.

Belisol Den Haag heeft een uitgebreide en moderne showroom, met een gamma van kozijnen en deuren. Hier leidt eigenaar George Wallach alles in goede banen. De showroom van Belisol Den Haag is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is Stoelmatter 32 in Wateringen. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 017/ 52 70 80.

Referenties

Belisol Den Haag heeft reeds duizenden klanten voorzien van professioneel geplaatste kunststof deuren. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring. Hier leest u een aantal recente beoordelingen.

Karin uit Berkel en Rodenrijs: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Op zoek naar meer ervaringen? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Den Haag

Bent u onze volgende tevreden klant? U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met George Wallach van Belisol Den Haag. We kijken uit naar uw bezoek. Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk advies, want ieder project is maatwerk. U bent van harte welkom!