Houten kozijn kopen in Hoek van Holland

Kiest u voor een hardhouten kozijn? Bij Belisol Den Haag helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden de kozijnen altijd geplaatst door vakexperts.

In de buurt van Hoek van Holland vindt u Belisol Den Haag

De mogelijkheden van een houten kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten kozijn van Belisol Den Haag.

  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.

Belisol Den Haag

De locatie van Belisol Den Haag ligt op korte afstand van Hoek van Holland.

Deze vestiging heeft een mooie showroom met een klein aanbod houten kozijnen. Eigenaar George Wallach geeft u graag advies op maat. U kunt Belisol Den Haag bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Stoelmatter 32 in Wateringen. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een belangrijke vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 017/ 52 70 80. Eén van de experts helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Belisol Den Haag heeft reeds duizenden klanten voorzien van houten kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Hoek van Holland op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Hoek van Holland. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen over Belisol Den Haag van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Den Haag?

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Den Haag. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!