Aluminium deuren in Berkel en Rodenrijs

Aluminium deuren hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Den Haag heeft een grote showroom en kennis van alle typen aluminium deuren. De experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Nabij Berkel en Rodenrijs vindt u Belisol Den Haag

Een aluminium deur is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt niet. Daarnaast hebben aluminium deuren een lange levensduur.

Drie redenen waarom een aluminium deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom de aluminium kozijnen van Belisol Den Haag de juiste keuze zijn.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie.
  • Deuren van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Den Haag

Belisol Den Haag ligt vlakbij Berkel en Rodenrijs.

Belisol Den Haag heeft een ruim opgezette showroom met een groot aanbod aluminium deuren. De adviseurs geven u graag advies op maat. U kunt Belisol Den Haag bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. Hier is men al meer dan 40 jaar brancheleider in de regio rondom Den Haag. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden. U vindt Belisol op Stoelmatter 32 in Wateringen. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 017/ 52 70 80. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Ervaringen van klanten

Belisol Den Haag heeft reeds duizenden klanten voorzien van aluminium deuren. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u de meest recente beoordelingen.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Berkel en Rodenrijs. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Den Haag. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Den Haag vinden op: Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Neem een kijkje bij Belisol Den Haag.

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Den Haag. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. We heten u van harte welkom!