Houten deur kopen in Berkel en Rodenrijs

Hout is een echte sfeermaker. Denkt u erover een houten deur aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Den Haag geeft u graag advies bij uw keuze.

Vlakbij Berkel en Rodenrijs vindt u Belisol Den Haag

Houten deuren zijn de meest populaire en meest geplaatste deuren in Nederland. De prijs van houten deuren verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Den Haag vertelt u graag meer over de 3 voornaamste pluspunten van hout.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Den Haag

De locatie van Belisol Den Haag vindt u vlakbij Berkel en Rodenrijs.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar George Wallach helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Den Haag is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: Stoelmatter 32 in Wateringen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 017/ 52 70 80.

Referenties

Belisol Den Haag vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

Wilvid uit Berkel en Rodenrijs: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."
"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Den Haag de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Den Haag vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Den Haag.

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Wij vinden maatwerk en begeleiding belangrijk. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de experts van Belisol Den Haag. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!