Houten deuren in Berkel en Rodenrijs

Laat uw houten deuren plaatsen door Belisol Den Haag. De medewerkers van Belisol zijn ervaren en geven u graag antwoord op al uw vragen.

In de buurt van Berkel en Rodenrijs vindt u Belisol Den Haag

Houten deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten deuren geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof deuren vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Kent u de voordelen van houten deuren? Belisol Den Haag verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Den Haag

De locatie van Belisol Den Haag vindt u vlakbij Berkel en Rodenrijs.

Belisol in Den Haag is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar George Wallach streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Den Haag is al meer dan 40 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Den Haag iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Stoelmatter 32 in Wateringen. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 017/ 52 70 80.

Ervaringen van klanten

Belisol Den Haag vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Den Haag. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."
"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Den Haag de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Komt u ook naar Belisol Den Haag?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Den Haag. Of vraag direct online een brochure aan. Onze verkopers kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!