Houten kozijnen Berkel en Rodenrijs

Hout is het materiaal bij uitstek voor een warme uitstraling. Denkt u erover houten kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Den Haag plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Nabij Berkel en Rodenrijs vindt u Belisol Den Haag

Houten kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten kozijnen geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof kozijnen vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Houten kozijnen hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten kozijnen van Belisol Den Haag.

  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.

Belisol Den Haag

De locatie van Belisol Den Haag ligt op korte afstand van Berkel en Rodenrijs.

In de showroom van Belisol Den Haag vindt u diverse modellen houten kozijnen. Eigenaar George Wallach streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Den Haag bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Stoelmatter 32 in Wateringen. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met George Wallach. Het telefoonnummer is 017/ 52 70 80.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de houten kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Berkel en Rodenrijs op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Berkel en Rodenrijs. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Den Haag? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten kozijnen.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Den Haag

We willen ook van u een tevreden klant maken. We kijken vrijblijvend naar de opties en doen u een passende offerte. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Den Haag. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!