Kunststof kozijnen in Berkel en Rodenrijs

Denkt u erover om een kunststof kozijn te plaatsen? Belisol Den Haag is gespecialiseerd in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn bij uw situatie past. Een goed advies vinden wij van groot belang!

In de buurt van Berkel en Rodenrijs vindt u Belisol Den Haag

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof kozijnen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een kozijn dat past.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Hier de drie voornaamste redenen om voor een kunststof kozijn van Belisol Den Haag te kiezen.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Den Haag

De locatie van Belisol Den Haag ligt op korte korte rijafstand van Berkel en Rodenrijs.

Belisol Den Haag heeft een uitgebreide en moderne showroom, waar eigenaar George Wallach alles in goede banen leidt. De showroom van Belisol Den Haag is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is Stoelmatter 32 in Wateringen. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 017/ 52 70 80.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Den Haag hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Den Haag. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Den Haag daarom van harte willen aanraden!"
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Den Haag. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Op Klantenvertellen.nl vindt u meer ervaringen van klanten over Belisol Den Haag. Of bekijk de foto's van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Den Haag.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Den Haag. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!